forts. mammaledig, ja visst!!!

Phu äntligen kan jag slappna av nu när det "bara" är 2 barn att ta hand om. Går sakta hemåt och njuter av tystnaden då bägge sover söttt i vagnen. När jag väl gått min 100 meter hem så är det bara att skynda in medans dom sover för att hämta bilstolarna för nu ska det iväg och shoppas....springer upp för trapporna, hämtar stolarna, blöjor och extra kläder. Väl ute igen sätter jag barnen i stolarna och sen in i bilen...sen lyfter jag in vagnen...eller nehej tydligen inte, den väger ju 26 kilo och jag är tydligen inte så start. Gör ett försök till...så där ja änligen inne....fick ta i så att det värkte i kroppen. Startar bilen och iväg...vrider upp volymen och popppar på, känner mig väldigt pigg faktis....fortsätter åka en bit innan jag kommer på vad jag glömt....faaaan, plånboken....bara att vända igen.

Möter efter mycket om och men min väninna i Sickla för att spendera några timmar. Då vi bägge har tvillingar möts vi av många blickar och kommentarer så som " oj, två stycken med tvillingar", " nämen ohhhh", " är det tvillingar???"
Lunch dax...beställer mat och sätter oss ner och ammar....maten kommer in och servitören säger "smaklig måltid"....30 minuter senare kan vi äntligen hugga in i den goda varma, eller jag menar kalla maten :(  men men man är van.

Det jag hittade under vår lilla tur var mössor åt småttingarna, present till D sysyter som vi ska fira idag och ett par skor till mig för 99 kr...vilket kap.

Åker hemåt vid 14 tiden för att hämta T på förskolan, men innan det så hinner jag hem och ger H och E ersättning...sedan skyndar jag för att hämta T. Vi sätter oss i bilen för att åka på vårt nästa äventyr denna dag. Lämnar av T hos farmor och åker till familjerätten då D måste skriva på papper att han är pappa till H och E och även papper om gemensam vårdnad....sånt som måste göras om man ej är gift.

Därefter åter till T´s farmor för bilbyte och sedan till IKEA för att slåss med resten som fått lön precis!!!

Då jag gjort lista med allt vi skulle handla + priser på allt, tar D listan och springer igenom hela IKEA och jag efter med barnvagnen i högsta hugg. Ett effektivt sätt att komma fram när det är mycket folk är att gå i bredd med tvillingvagnen och kundvagnen, folk har inget val än att flytta på sig :)
Vi hittade nästan allt vi behövde och begav oss för att hämta T och äntligen få komma hem och sova efter denna långa dag.

Hah, trodde jag ja....men E hade ont i magen stora delar av natten och våran babysitter med gungfunktion ( som är den bästa barnvakten åt bäbisar som har ont i magen ), hade någon ( typ T ) på något sätt haft sönder så den var ingen hjälp. Man kan ju bryta ihop över mindre....får väl vara nöjd över dom 2 timmarna jag fick!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0