Lika?

Hittade en bild från när Theo var liten...men är dom inte såå lika varandra, Theo och Elliot???

Theo eller Elliot?


Elloit eller Theo?

Ja vem är vem?!

Redan torsdag!

Veckorna bara springer iväg! Snart fredag igen och underbara helg. Idag ska vi kakla badrummet, ska bli såå spännande att se hur det blir. Fast tycker redan nu när det bara är gipsskivor och och tätskikt att det är mycket finare än innan...med de fula plast mattorna, så jag vet att det kommer bli kanon och vi inte blir besvikna :)

Jaha, vad händer idag då?! Theo ska ju till fsk sedan blir det nog bara en dag hemma, men det känns faktiskt skönt...har lite saker att fixa med här som jag annars bara skjuter upp.

Ha d!!!

  
Här är grabbarna ungefär i samma ålder...ser ni någon likhet???

Pigg!

Oh vilken härlig natt! Jag har ju min mamma här fortfarande så i natt tog hon hand om Elliot, min D sov i Theos rum och tog hand om Hugo och jag och Theo sov inne hos oss. Theo sov ända till kl 05.30....sååå skönt, jag känner mig som en ny människa. De senaste dagarna och nätterna har Hugo och Elliot varit vakna mest hela tiden och bara sovit kota stunder (antar att det är en period nu bara)...eller jag hoppas det. Så den här natten behövdes vekligen.

Igår satte min D golv värme på toaletten där nere och idag ska han förbereda för kaklet som ska upp imorgon :) här händer det grejor.

  
Mina tre änglar!

04:00

Säger bara en sak...04:00 är inte ok....absolut inte!!!



Mormor på besök!

Japp, så var det där med att ställa tillbaka klockorna....gissa när Theo vaknade? Jo, kl 04.00 (05.00) ny tid..."det är mörkt ute, det är natt" försökte jag....men NEJ han ville ha välling och vara uppe och leka. Inte en chans tänkte jag och låtsades sova...."BLÄ" säger Theo, alltså har han bajsat. Väldigt opedagogiskt säger en väldigt trött mamma " men du har ju skitit "...." titit " härmar Theo efter....jaha då har man lärt honom det oxå, inte bra alls :(
Kommer bli svårt även för Hugo och Elliot att vänja sig med nya tider då dom fått rutiner att vakna typ vid 06.

Idag kommer iallafall mamma/mormor på besök....ska bli mysigt att ha henne här då hon stannar till på tisdag. Hon fyller även år imorgon så vi ska fira henne lite idag då hennes sambo även kommer med idag!

Men först ska vi iväg och kolla kakel och klinkers då min D håller på att renoverar badrummet nere...ska bli jätte kul!

Trevlig dag till er alla!!!


Mys hos mormor

Idol???

Nej nu ska jag definitivt sluta titta på IDOL...vilket skit program...dom bästa åker ut och så är det bara skiten kvar :(
Igår åkte allas våran Loulou ut....hon var min favvo....men nu när hon inte är kvar så kan man lika gärna strunta i att kolla!



Farväl Loulou!

Min blogg!

Till alla er som läser min blogg vill jag bara säga: Tack för att ni läser den....men jag skriver för min egen del. Alla är självklart välkomna att läsa den, tycker ni att jag gnäller mycket eller är väldigt negativ i mina inlägg, så strunta i att läsa. För er som verkar tvivla så ÄLSKAR jag min familj och mitt liv. Självklart är det en tuff tid nu när alla är små och det är mycket sjukdomar, sömnlösa nätter o.s.v. Men det är mitt liv och jag skriver som jag känner mig för stunden...skriver inte det jag tror andra vill läsa!!!


Phu!

Äntligen över tänkte vi...eller hur...så har vi tänkt många gånger de senaste dagarna...men så är inte fallet. Lite piggare är han men spyr och har diarré´fortfarande....när ska det få ett slut?!

Tycker så synd om Theo...lite matlust har han, så äter han och så kommer det upp strax därefter. Min D var in till sös igår med honom där han fick försöka tvinga i honom ersättning....gick väl så där men dom tyckte han var för pigg för att ta prover på. Denna maginfluensa kunde hålla i sig upp till 2 veckor...2 veckor, fattar ni hur roligt det kändes att höra :(  Ska man sitta här hemma så länge isolerad från allt och alla, känns ju himla upplyftande :(

På återseende...

Upptäck varandra!

Vem är du?

Så roligt nu när dom börjar upptäcka varandra!

Äntligen över?!

Tror att magsjukan/kräk sjukan äntligen är över! Nu börjar det vända och hoppas att vi andra slipper den.
Theo har nästan sovit sig igenom hela helgen, bortsett från de gånger han spytt eller bajsat. Han börjar bli sig själv igen...matlusten börjar sakta komma tillbaka, han pratar och skrattar och leker även lite :)

Har varit en riktigt tuff helg då vi inte kunnat slappna av alls och vi har kämpat som tokar för att få i Theo vätska vilket har varit jätte svårt...var oroliga ett tag om vi skulle behöva åka in till sjukhuset med honom. Men så blev det inte och som jag sa så verkar det vara över för den här gången.
Så alltså har jag alla barn hemma idag och även imorgon, får se hur det går?!

Själv sitter jag och väntar på att min läkare ska ringa då jag var hos henne i förra veckan och tog massa prover...laktos och glutentester och njur/ lever prover...ska bli spännande och se vad dom visade!

Ha d gott så länge!!!  Kraaaam

Kräksjukan är här!

Vilken natt! På natten ska man ju sova har jag förstått men i natt var inte en sån natt....nej, Theo sov 1 timme sedan spydde han ner mer eller mindre hela sin säng :(  Han har väl spytt 8-9 gånger nu och vet inte hur många gånger vi bytt nytt i sängen?! Stackars liten....all vätska han får i sig kommerupp igen, varje gång han höll på att somna så spydde han eller bajsade. Nu har han även feber...men hur länge brukar det hålla i sig? Ett dygn som max eller? Det är väl bara att invänta att man själv ska få samma skit...jag med mitt dåliga immunförsvar.

Hej på ett tag!


Gå ner i vikt???

Här om dagen så fick jag sånt himla sug efter att börja spela innebandy igen...eller enbart för att det är roligt och för att få röra på mig lite...inget seriöst för känns som jag inte har tiden eller orken att binda mig till ett lag där man alltid måste vara med på alla träningar och matcher. Utan bara träna då och då när tillfälle ges, vilket kanske inte blir så ofta med tre barn! Känns som min innebandy karriär är över men man kan ju alltid spela för att det är kul.

Så vad tror ni, kommer kroppen någonsin kunna komma i den form som den en gång varit???

Liten?                         V.S                         

Så vad tror ni är det möjligt???

Fredag igen då!

Veckorna bara flyger förbi....lite skrämmande faktis! Japp dagen började som vanlig ordning kl. 05.00 och idag var det jobbigare än vanligt att kliva upp :( Självklart vaknar Elliot och Hugo med så det var full rulle ända från start.
 Nu är Theo på fsk och det gick verkligen jätte bra att lämna idag. Han hittade en kompis på en gång och började leka så det känns skönt...hela dagen blir som lättare då här hemma.

Skönt med fredag och helg....vi ska vara hemma och pyssla hela helgen så det känns skönt att förhoppningsvis få lite ordning!

En fortsatt trevlig dag och helg till er alla!


7,4 kg respektive 6,8 kg....stora grabbar nu!

Grillfest i regnet!

Idag var vi på grillfest på fsk där dom bjöd på korv och dryck, kaffe och äppelpaj...mums, var såå gott och trevligt att få träffa andra föräldrar och hinna prata med pedagogerna....ett minus var dock vädret men det regnade iallafall inte så det tackar vi för. Men lika glad var Theo och tror han tyckte det var kul att både mamma och pappa var där. Vad tyckte han då om korven??? Jo när han fick den tog han en tugga och sedan sa han " bläääääääää"....tacksam son man har :)
Var där i 2 timmar sedan hade varken jag eller min D känsel i fingrarna men Theo han ville vara kvar!!!

Dagens höjdpunkt för Theo var nog när glassbilen kom och han vart överlycklig!!!

Lägger till lite fina bilder från den mysiga grillfesten som vi var väldigt nöjda med.

Gott med gratis frukt! 
  

Sov gott alla!!!

Bus på madrassen...

  

Mina små gossar....dom börjar bli såå stora nu och roliga. Medvetna om det runtomkring och varandra. Dom älskar sin storebror och tycker han är den roligaste som finns!

Håravfall!

Hur mycket hår kan man tappa när man ammar??? Snart har jag inget kvar känns det som :(  Även när jag inte ammar så har jag tunt hår....och nu så bara faller håret av....känner mig som en hund med skabb.


Så här kommer väl jag se ut snart om jag inte slutar tappa håret

Helvetes natt!

Vi hade iallafall det super mysigt på hotell J...verkligen att rekommendera Med mycket god mat, dryck och härligt sällskap....blev mycket prat om gamla minnen och många goda skratt. 
Kom till hotellet efter kl 14...delade en flaska vin på rummet, tog ett bad....mös in oss i bad rockarna och gjorde oss i ordning för middagen som vi skulle avnjuta kl 18....gick den härliga vägen längst vattnet till restaurang J och åt en härlig mustig fiskgryta med tillhörande vin. Tillbaka på hotellet kl 20...mätta, nöjda och väldigt trötta. Skippade drinken i lobbyn och tog med en varsin pepsi och en varsin liten påse chips upp på rummet. Mös sedan ner oss i den härliga sängen med de otroligt mjuka sängkläderna :) Tittade på "stjärnor på is" samtidigt som vi tryckte i oss chipsen....somnade kl 22. Börjar man bli gammal???
Hade ställt kl på 9 men vi vaknade kl 7 då vi båda var jätte hungriga, men fick invänta frukosten 1 timme då den öppnade kl 8. Älskar verkligen hotell frukost!!! Hemma igen redan kl 11 :)  Vi båda behövde verkligen detta och njöt i fulla drag!!!

Men vad händer då när man ska sova hemma? Jo...alla utom Theo är sjuka- Min D har feber, Hugo och Elliot jätte förkylda och jag tok ont i halsen och i kroppen...så det blev en helvetes natt då jag som mest sovit 3 timmar och fått tagit hand om gnälliga barn hela natten :(
Så den här d  agen hoppas jag på att små grabbarna sover mycket så jag kan komma ikapp med lite sömn...men det kan man aldrig vara säker på :(

Återkommer senare om jag orkar!


Tidig morgon!

Varför kan inte Theo sova längre än kl 6 npå morgonen??? Han somnar liksom efter kl 20 och då borde han väl sova längre eller??? Råd för hur man kan få honom att sova längre eller somna om tas emot med öppna armar.

Ja ja nu ska jag och Theo leka med playdo lera...jätte kul så här tidigt på morgonen!!!

Hoppas ni njuter alla ni som får sova :)

Härliga fredag!

Sååå skönt med äntligen fredag....har haft en ur kass natt då Elliot gnällt stora delar av den och jag enbart sovit ett par timmar sammanlagt. Min D slutar tidigare på fredagar och hämtar Theo på fsk kl 14.30 sen ska vi ha familjemys. Tror att vi ska flytta över Theos saker till hans nya rum och inreda det....ska oxå bli kul!

Imorgon ska jag och min bästa vän A bo på hotell J i nacka strand....1 natt+ middag+ dryck+ en härlig frukost för enbart 895 kr/ person....ett väldigt bra pris tycker jag. Ska bli jä'tte mysigt att få komma iväg och göra nått tillsammans bara vi och skönt att fåge henne nått då hon hjälpt oss med våra barn sååå mycket.

Snart ska jag gå och lämna Theo på fsk sen förhoppningsvis hem och sova lite!!!

På återseende....

Bad pojkar

Hemma igen!

Nu har Theo äntligen kommit hem efter en vecka i värmen med mycket "NEJ" och "VILL INTE"....då theo är van med rutiner så raserades hela hans värld när han åkte bort en hel vecka utan mamma och pappa, Hugo och Elliot och alla rutiner (mat, sov). De sista dagarna vågade han sig ner i sanden och även badade i barnpoolen. De första dagarna lämnade han inte solstolen utan satt nöjd i den och lekta åt och sov! Farmor var även den enda som fick bära honom...hon fick inte lämna hans sida, inte gå på toalätten själv och inte använda vilka skor hon ville....nej samma skor dagarna i ända:) dom skorna Theo kände igen och kände sig trygg med!

Idag fick Theo vara hemma med mig och små grabbarna för att landa lite, men imorgon ska vi försöka oss på fsk!
Var så underbart igår när Theo kom hem....då sprang han till mig på en gång och jag fick en stor härlig kram som värmde hjärtat....sen hade han koll på mig hela kvällen!
Så få se vad vi hittar på idag i det fina vädret...blir nog en tripp till lekparken iallafall.

Ha d gott så länge!!!


Min fina fina Theo!

Satt igår och tittade på gamla bilder som vi har sparade på datorn, på när Theo var starx över året. Så måste bara dela med mig lite för dom är sååå fina!

    

Längtar så mycket efter min stora kille...

Landet!

Nu har vi äntligen anlänt till pappa där vi ska stanna tills imorgon och bara slappa och ha det skönt!  Alltid lika skönt att träffa familjen :)

 

Så här mysigt hade grabbarna innan vi åkte till pappa/morfar!!!

Börjar känna mig som människa igen!



Så här såg mitt öga ut när jag vaknade upp i förrgår!!! Är nu mycket bättre, men kul att vakna upp med typ ögoninflamation, jätte ont i halsen och urinvägsinfektion :( Är nu inne på min tredje antibiotika kur under de tre senaste månaderna....alltså 1 infektion i månaden. Måste snart vända för orkar inte med att känna mig halv vissen för jämnan.

Nu har min Theo varit borta i snart 3 dagar och saknaden är enorm....tänker på honom hela tiden men försöker njuta av avlastningen....man är aldrig nöjd!

Igår la min D golv i det rummet som ska bli Theo´s nya rum, blev kanon fint och idag ska det tappetseras. Min uppgift blir att sy gardiner, kuddöverdrag och drapperier....hoppas att även dom blir kanon fina....återstår att se. Lägger ut  

RSS 2.0