Ensam med alla 3!

Ja då har min D åkt till järvsö med jobbet och kommer hem på söndag...har inte direkt sett fram emot denna helg om jag säger så men det är klart att jag kommer klara av det...det måste ju bara gå. 1 dag är nu avklarad så får vi se hur natten blir...förhoppningsvis bra!
Unnar verkligen min D de här dagarna...men lite avis är man ju ;-)

Det har varit en hektisk dag med fullt ös från klockan 5 i morse tills för en liten stund sen. Nu sover alla barn för en stund och om ca 1 timme kommer en vän till mig och stannar tills imorgon...så gulligt av henne att hjälpa till...TACK!

Imorgon så kommer min mamma och stannar tills på söndag....så lite hjälp får jag ju faktis och slipper dra hela det tunga lasset helt själv. Fast det blir ändå inte samma sak som när D är hemma så klart!

Sov gott så får ni hålla tummarna på att vi oxå får göra det!


Små trollen!

  
Grabbarna som gillar att bada!

 
 
Lilla Elliot!

 

Lilla Hugo!

 

Stolt store bror!Tittar på tv ???

Full rulle och renovering!

Dagarna bara flyger förbi och snart blir Hugo och Elliot 1 år...vart tog det året vägen? Känns som det bara var ett par månader sen som jag gick där med den "lilla" magen i vädret och knappt orkade röra mig.
Tippar på att Hugo går inom en månad då han reser sig mot allt och går längst möbler. Elliot har även han börjat ställa sig upp och det är väl bara en tids fråga innan han också börjar vandra :-) Det är en rolig tid nu med mycket slit. Alla 3 grabbarna gör nya framsteg varje dag. Det är aldrig en lugn stund här hemma och även det har sin charm. Vi blev tvungna att köpa en sån där mjuk hjälm till Hugo då han ramlade så illa minst 5 gånger om dagen, men nu verkar han blivigt stadigare och förstår hur han ska ta sig ned från stående. Antar att Elliot snart får överta hjälmen :-)

Igår började min D med köket...han rev bort det gamla kaklet, satte gipsskivor, spackla, satte nytt kakel, satte dit de nya fina ek bänkskivorna och den nya diskhon....en flitig man vill jag lova. Allt blev super fint....till och med de fula skåpluckorna ser fina och nästan nya ut nu :-)
Idag har min D hunnit med att sätta upp den nya fina fläkten som vi fick av min mamma och hennes man i julklapp, TACK....det blev oxå kanon fint. Min D och Theo är nu och kompletterar lite saker så att köket blir fullständigt!

Lägger till lite bilder på både det nästan klara köket och badrummet!

 
 


En jätte glad Hugo som bara älskar att bada!

Som en hel förskoleavdelning!

Förra veckan var jag till Uppsala och träffade några av mina gamla innebandy kompisar och deras barn...var verkligen jätte trevligt. Vi var 5 vuxna ( varav 4 förskolelärare/barnskötare ) och 8 barn...var ju nästan en hel avdelning på en förskola. Tre av oss har 1 barn, sen så är det en kompis som fick två tvilling tjejer i december och så jag med mina tre troll. Som jag skrev så var det kul att ses igen efter en lång tid men han vi sitta ner och prata....NEJ...var fullt ös hela tiden och tror att min vän S som vi var hos var ganska nöjd över att vi inte stannade längre :-) Tror föresten alla var helt färdiga efter den kvällen, såväl vuxna som barn.
Så här såg eftermiddagen/kvällen ut:
1. Kom fram ca kl. 16...han kramas lite och busa med barnen.
2. Kl. 16.30 var det dags med mat till alla tre
3. Efter maten hade ALLA 3 bajsat så klart och började med E som var totalt ner bajsad
4. När alla var mätta och nöjda var kl. redan 18:00 och dags för mig, min vän S och hennes dotter att försöka få sig en bit mat. Men tro inte att jag fick äta min mat själv...nej då bestämde sig Theo att han ville äta igen och åt upp stora delar av min mat.
5. Oj kl. var redan 18:30 och dags för välling till alla 3
6. 19:00 på med pyjamas och packa in alla i bilen igen
7. Ett snabbt farväl och sen hade vi några mil framför oss!

Man känner att man lever ett sådant tillfälle och undrar egentligen hur man hinner och orkar med...men vet ni, det gör man!
Har tyvärr inga bilder av vårt besök, för tiden räckte inte till.

Theo tycker så mycket om hår accocearer, så idag köpte jag ett gäng hårsnoddar och hårklämmor till honom, gissa om han blev glad :-) Lägger upp lite bilder så ni får se resultatet!

Sov gott!

  
 

Mycket har hänt!

Ja nu händer det saker hela tiden....Theo pratar o pratar och hittar nya ord hela tiden...Hugo kryper och Elliot klappar händerna och kan göra indian hälsning! H och E har även fått sina två framtänder nere. Alla grabbarna har även hunnit med en vända med sjukdomar igen. Theo började med två dagars feber och sedan var det grabbarnas tur med hög feber i 4 dagar och efter det jobbig hosta, diarre och kräkningar. Men nu verkar det som det är över för den här gången.
Mitt uppe i allt detta har vi hunnit med och haft dop för Hogo och Elliot. Dopet vart jätte lyckat och vi är sååå nöjda, prästen var jätte mysig och stort TACK till alla er som var där och gjorde dagen till något extra!
Nu bjuder jag på lite fina foton från den tillställningen! Ha det fint så länge så hoppas jag det inte dröjer alltför länge tills nästa inlägg!

    
  

RSS 2.0