Vilken natt!

Man tror alltid det värsta när man ska vara ensam med 3 barn....eller jag tror alltid det värst. Trodde jag skulle få vara uppe hela natten, men.....NOT. Theo kom in till mig 22.30 och det var bara mysigt, kände mig så ensam innan dess i den stora sängen och kunde inte somna. Sen var jag bara uppe en gång vid 00.00 för napp in stopp hos den minsta herr´n, Blev väckt 06.30 av H och E och gick då och gjorde välling...T vaknade inte förren kl 06.50, helt otroligt men sååå skönt.
Dom är duktiga mina fina grabbar :-) Känner mig nästan oförskämt pigg!
Idag ska Min D´s syster komma och hjälpa till och även sova här...så mig är det inte synd om inte ;-)

10 månaders kontrollen gick utmärkt, grabbarna följer utvecklings kurvan galant och är pigga och glada, två pungkulor o.s.v :-) Hugo väger nu 10.220 och är 74,5 cm och Elliot  väger 9.220 och är 71 cm. 

  

Ensam med 3 barn igen...

Fast denna gång är det bara 2-3 dagar! Min D sitter nu på planet till Spanien  med sin far. D>om ska åka på en kort golfresa och är hemma igen kl 16 på lördag, så jag ska nog klara av att hålla ställningarna här hemma:-)

Får se vad jag och mina tre busungar hittar på denna gång?!

Idag ska jag med Hugo och Elliot på 10 månaders kontroll....ska bli jätte kul att se hur mycket dom vuxit :-) Tror det är stor skillnad sen sist, kanske inte vikten men längden.

Ha en härlig dag nu alla i det fina vädret så återkommer jag med vikt och längd senare!


Debut bad tillsammans i badkaret utan badstolen!Storebror ville oxå vara med!

Debut ute på gården!

Igår var det Hugo och Elliots debut ute i trädgården med full mundering från topp till tå...gräset var dock lite läskigt, så det var filten som gällde!
Är så lycklig när det är sånt här fint väder och hela familjen kan spendera eftermiddagarna och kvällarna ute på gården. Min D håller för närvarandet på att bygga ny altan, Theo pysslar med lite av varje så som rensa rabatten och hamra i en spik här och där. Grabbarna sitter oftast nöjda i vagnen och ser på med spänning vad den resterande familjen gör och jag hjälper till där jag kan och behövs.
Imorgon kommer en nära vän till mig och hennes sambo och hälsar på och det ska bli super mysigt! Hoppas bara att vädret fortsätter så här för vill bara grilla och grilla och grilla hela tiden....mums!

  

 

GLAD PÅSK TILL ER ALLA!

Vår alldeles egna byggare Bob!

Min D kom hem idag och hade köpt en hel byggare utrustning till Theo....gissa om han vart glad. Han stod med ett leende på läpparna i säkert 15 minuter utan att säga nått ( det är väldigt länge för att vara han ).Sen var vi alla ute på gården och Theo hamrade lite, mätte med tumstocken och gjorde allt som pappa gjorde :-)
så söt!

RSS 2.0