1 år och en dag!

Igår blev Hugo och Elliot 1 år....mina stora grabbar. Lite läskigt att tiden går så fort....känns som att det var typ ett par månader sedan vi åkte in till sös och skulle få träffa de små efterlängtade :-) Här hemma är det nu mera aldrig en lugn stund, fullt ös hela dagarna bortsätt när de sover. Dom kryper i en väldans fart, går några steg, öppnar alla skåp och lådor som är möjligt och busar med varandra, store bror och oss så klart.
Firade mig och grabbarna i lördags då vi hade gäster från 9.30 på morgonen till 19.30 på kvällen....rätt trött efter den dagen kan jag lova. Men dagen var jätte mysig och lyckad på alla sätt. Tack alla ni som var där och delade den med oss och tack för de fina presenterna!

Bjuder självklart på massa bilder från kalaset!

   


Måste man ha den här på huvudet?

Kiwi var ingen hit...        
Gott med tårta...varför använda sked när man kan använda hela ansiktet?!
Storebror fick självklart oxå presenter....


Snart 1 år!

Oj vad tiden går fort....snart har ett helt år gått och grabbarna börjar bli stora! Imorgon blir det stort kalas då jag fyller år och vi firar både grabbarna och mig :-) Mycket att göra med 3 barn virvlandes runt benen. Här ska bakas non-stop kakor, rabarberpaj, ananaskaka och tårtor och vi måste även stor städa hela huset. Varför är man alltid ute i så god tid???


RSS 2.0