Middag!

Idag vaknade både jag och min D med sådan energi och städsug! Eller, Theo vaknade kl 05:00 och då var vi inte så glada direkt, men vi satte på tv och gav honom välling i hopp om att han skulle somna om....men icke! Han tittade på tv och vi somnade om till ca 07:00....sån duktig kille, han börjar bli stor. Men iallafall, när vi vaknade vid 7 så hade vi den energin som jag skrev. Vi ska få middags främmande idag av våra grannar som oxå har tvillingar + en dotter på 4 år....så då fick vi tummen ur och började städa....jag tar bara en paus nu :-) Det är så skönt och befriande att ha ett rent och väl doftande hem, men vad är det som gör att det är såå lätt att skjuta på det hela tiden??? Jag älskar att gå barfota på nystädat golv....hmmm, ja vad säger det om mig? Finns nog fler som jag....men det är så mysigt att känna det rena mot fot sulorna :-)
Iallafall så kommer vårt främmande ca 17 och vi har gott om tid! De små sover för en stund ute i vagnen, Theo ska snart äta lunch sedan i badet och sen en tupplur....ja och vi ska fortsätta städa!
På menyn ikväll:

Förrätt: Getost med parmaskinka, pinjenötter och honung

Varmrätt: Rostbiff med grönsaker i ugn och en härlig sallad

Efterrätt: Chokladmousse toppat med björnbär

Låter det gott?!

 

Stått stilla!

Ja nu var det länge sen som vanligt och som vanligt har det hänt massor! Grabbarna bara växer och utvecklas för var dag som går. Theo pratar och pratar, hittar nya ord och bara bubblar på hela dagarna (även om vi inte förstår allt än)....lilla skrutten. För några dagar sedan så  sa jag lite för mig själv " ja då blir det andra bullar " (varför jag nu använde det uttrycket), Theo snappade upp det på en gång och nu går han o säger " annan bullar "....så nu får man passa sig för vad man säger :-)
Hugo kryper snart och Elliot kör ål tekniken och han har även börjat klappa händerna. Han ser alltid lika överraskad ut när han börjar klappa o när han ser hur glada vi blir klappar han ännu mera!

Tro det eller ej men jag har börjat träna :-O Har köpt gymkort och idag hade jag bokad tid m instruktören...känns sååå skönt att börja röra på fläsket.

Ja, jag sa ju att det hade hänt grejer :-)

Trevlig helg!
Äntligen frisk?!

Ja nu börjar jag återhämta mig efter att varit sjuk i nästan 1 vecka. Trodde först att det bara var en vanlig förkylning men insåg ganska fort att jag fått influensan då febern aldrig ville ge med sig, kroppen värkte som aldrig förr och orken var på noll. Har nog aldrig förr haft influensan....men oj så dåligt jag har mått. Men trots det så måste man ju ta hand om sina barn vilket har varit som en omöjlighet när man varit som ett lik. Tur var väl att min D varit hemma stora delar av förra veckan och hjälpt till och att Theo varit så frisk att han kunnat gå till fsk!
Hugo och Elliot har/är oxå sjuka...börjar bättre nu men fortfarande hostiga. Ska bli skönt när det börjar bli varmare ute, när våren kommer och dessa sjukdomar kan ta slut.

Imorgon ska jag med de små till bvc för mätning och vägning :-) ska bli spännande då dom äter och äter och växer så att det knakar.  

Nä nu måste jag ta hand om mina missnöjda barn, på återseende!

Stora!

Grabbarna bara växer och växer och upptäcker varandra och världen runt omkring mer för var dag. Elliot tar sig fram genom att åla på golvet och börjar bli väldigt snabb. Hugo däremot har börjat resa sig på sina knän och står så och vaggar...första steget till att krypa antar jag?! Theo kröp aldrig då han tog sig fram precis som Elliot, genom att åla.

Rutinerna börjar sitta, både sovrutiner som mat rutiner och kvällarna och nätterna börjar sakta men säkert bli bättre.
Hoppas bara nu att Theo får vara frisk nu när han är tillbaka på fsk...han har efter bara två dagar blivigt snorig och hostig men vi hoppas att det stannar vid det. Förra veckan var det pest och pina att lämna honom på fsk då han bara grät och inte ville vara där, men idag gick det hur bra som helst!

  
 
HUGO

  
 
ELLIOT

   
BUS

Mina grabbar!

Tänk att man kan få 3 stycken fina, helt underbara och friska pojkar. Att dom kommer ut till våran värld och att allt fungerar, allt finns där. Det är helt fantastiskt tycker jag! Vi är så otroligt tacksamma och överväldigade över att vi har våra små prinsar i vårt liv!


Nytt år!

Ja så har då både julen och nyår passerat! Vi hade en lugn och stillsam julafton här hemma som vi firade med min pappa och två av minabröder. Det vart mycket god mat, god dryck, massa bus, många klappar (trotts att vi inte skulle köpa så många) och självklart massa kortspel och lite sura miner (från dom som förlorade).
På annandagen åkte hela familjen till barnens farmor och farfar uppe i järvsö. När vi kom dit var det - 10 grader och enormt mycket snö....alltså en riktig vinter, hur mysigt som helst. Där tillbringade vi 4 härliga dagar med många skratt, trevligt sällskap och enormt mycket avlastning...så TACK så mycket för all hjälp, vi är väldigt tacksamma. Därefter bar det hem till far för en snabb visit. Kom dit på tisdagen och åkte hem sent på nyårs kvällen, var hemma precis innan tolv slaget. På nyårs morgonen packade vi våra väskor och tog oss ut för att grilla korv och åka skridskor (nyinköpta). Förväntningarna från min sida var enorma då jag inte åkt på så väldigt länge...har ju varit gravid typ 2 år i sträck :-) Så med världens självförtroende snörade jag på mig grillorna. Vill bara nämna att som barn åkte vi skridskor jämt och jag var alltid jätte duktig och ramlade aldrig. Så då tror man ju att det sitter i ryggraden och är lika duktig som man alltid varit. Men OJ så fel jag hade...visst, jag ramlade inte men hallå hur såg det ut?! Fick kommentaren av min bror "hej bambi" antar att den inte var ett så bra betyg. Efter en stund gick det bättre så ökade tempot och åkte några vändor....sen var jag helt slut och fick snöra av. Min kondition är inte vad den brukar vara, men fick konstigt nog ingen träningsvärk!

Nu är vi åter hemma och det känns så skönt, borta bra men hemma bäst!
God fortsättning till er alla!

  

Självklart kom tomten även hem till oss, då vi har otroligt snälla barn. Å Theo var inte rädd det minsta utan hjälpte tomten med klapparna!

RSS 2.0