2-års kalas!

Igår firade vi då vår stora 2 åring! Hjälp så många vi hade bjudit, vi var mellan 20-30 personer....gissa om familjen M var trötta efter den dagen?! Tog väl Theo över 1 timme innan han kunde släppa loss och ta in alla människor. Han ville helst vara uppe och leka med sin yngsta faster då vi alla andra var nere....tror att det kanske var lite väl många för hans smak.
Han fick så mycket fina saker, ett stort TACK till er alla som var här och firade vår son och gjorde dagen/kvällen till något alldeles extra!
Han fick bland annat ett paket med doktors saker som han tyckte väldigt mycket om, speciellt ett par gula glas ögon som han inte släppte fören han somnade och nu har han dom i handen eller på sig hela tiden :-) Det första han gjorde när han vaknade kl 9 i morse var att ta fram doktor väskan och ge Hugo och Elliot sprutan och lyssna på deras hjärtan (eller magen).
Idag har jag alla barnen hemma då Theo är lite hostig och varm...som sagt så var det en hektisk dag igår så idag är en vilo dag.


Tog ett bra tag att blåsa upp alla ballonger kan jag tala om och vi mådde inte direkt bra efter det heller!

  Pappa fick blåsa ut ljusen
Egen tårta och allt som han knappt smakade på!


En fin tågbana som farmor fick hjälpa till att sätta ihop, tog väl en si så där 1 timme...bra jobbat!

Dom fina glasögonen
Vilken snygging!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0