Julafton!

Härligt att få gå upp kl 05.45 på julaftonsmorgonen ;-) men man får ju ut så mycket mer av dagen då!
Började med att Theo fick öppna sista julklappen i paket kalendern som han fått av sin farmor och farfar...gissa vad han fick??? Jo tusch pennor...väldigt lyckat tycker vi (NOT), då han självklart ville börja måla med dom på en gång och bröt ihop totalt när vi sa NEJ. Man vill ju kanske hinna äta frukost innan det är färg överallt. Sen så ville han följa med min D ner och göra frukost och bröt ihop totalt när han såg julstrumporna som det var snögubbar på (han är är rädd för snögubbar då hans farmor har en dansande och sjungande sådan). Min D fick inte röra sig från honom och han ville bli buren hela tiden. Så går det när man försöker ordna och överraska...fast överraskad blev han allt :-)

Kl. 12 kommer min far och mina 2 bröder som ska fira här med oss, det ska bli kanon mysigt! Så får vi se hur dagen blir...har varit ett väldigt tjat att tomten ska komma iallafall.
Vi firade jul i lördags med barnens farmor och farfar då tomten även kom och hälsade på och delade ut julklappar. Theo var lite avvaktande i början men sedan hälsade han på tomten och sa " totten fafa"....han förstod alltså vem det var som dolde sig under alla kläder och masken. Så nu när vi frågar vem som kommer idag så säger han "fafa ho ho ho"! En listig liten grabb!

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0