Theo 2 år!

Ja, igår var den stora dagen när Theo blev 2 år...tänk vad tiden går fort, redan 2. Började dagen med paketöppning....fick öppna paketen från mormor och sen ett paket från julklappskalendern.
På fsk så firade dom oxå Theo och avslutade dagen där med pyssel eftermiddag då hela familjen Mellåker var där. Jag och D gick in hårt för det där med pyssel och försökte även få Theo engagerad. Vi var så inne i våra tomtar och när vi var färdiga var inte Theo där utan i ett annat rum och lekte :-) Jätte mysig tradition tycker vi!
Sen gick vi hem och skulle mysa med familjen för vi ska inte fira Theo fören på söndag med släkt och vänner. När vi avslutat middagen så bankade det på dörren och där stod Theos farmor och farfar som förstås oxå hade massa paket, lyckan var gjort. Efter en dag med mycket paket, firande och lek så däckade Theo kl. 20:00 och sov ända till kl. 07:20 i morse :-)......kan inte minnas när han sov så länge sist?!

Nu är Theo på fsk till kl. 11:30 då vi ska bära iväg till morfar. Min D ska till sundsvall idag till imorgon så då tyckte vi att det passade bra att åka och hälsa på morfar och på köpet få lite hjälp med de tre vildarna!

Ha d gott!!!


En glad 2-åring!

Kommentarer
Postat av: Sara Solid

Kanske världens finaste 2åring!! kram!

2008-12-04 @ 21:13:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0